Prijava na E-novice

Z dobrim receptom se daleč pride

Nepogrešljiva oprema za hladne dni

Jesen je kot domišljija v barvah – pozdravi nas z meglenimi jutri, skozi katera prodirajo pisano listje in darovi narave. Čez dan nas boža piš vetra, ki prinese kak sončni žarek ali kapljo, k počitku pa pospremi trda tema. Dan ni enak dnevu, če se prilagodimo, pa lahko vsakega užijemo, kakor se nam ponudi.

 


Na vse vremenske izzive moramo še posebej pripraviti svojo kožo. Sprehodi zunaj nas hladijo, zavetje doma pa greje in suši. Izmenjava hladnega in vlažnega zraka s toplim in suhim slabo vpliva na kožo in zaščita je zato nujna. V Medexu so poskrbeli tudi za tovrstno zaščito

 

Zaščitite in negujte svojo kožo v hladnih dneh

 

Krema za obraz Apilana® face je odlična krema za nego suhe, zelo suhe in občutljive kože obraza. Poleg sestavin iz čebeljega panja ima dodane še pšenične ceramide, ki kožo obraza varujejo pred staranjem, pred nastajanjem prostih radikalov ter pred izgubo elastičnosti kože. Z redno uporabo kreme Apilana® face bo koža obraza ohranila svež in mladosten videz.

 

Krema za roke Apilana® hands je odlična krema za nego normalne in suhe kože rok. Kožo naredi žametno mehko, se hitro vpija in ne pušča sledi. Vsebuje le naravna olja, ki kožo hranijo in negujejo, ter čebelji vosek, ki jo ščiti pred izsušitvijo.

 

Ne pozabite na ustnice

 

Balzam za ustnice Elanosol ustnice zaščiti, navlaži, nahrani in daje občutek ugodja. Vsebuje propolis, med, čebelji vosek ter UVA in UVB zaščito. Nepogrešljiv je ob močnem soncu, mrazu, vetru in suhem zraku za ženske, z veseljem pa ga uporabljajo tudi moški. Zaradi naravnih sestavin je primeren tudi za otroke.

Design by ThemeShark.com - Drupal Themes with bite!