Prijava na E-novice

Z dobrim receptom se daleč pride

PHILIPS ActionFit SHQ3300

Uradne športne slušalke ljubljanskega maratona

Naj nas pri intenzivni vadbi nič ne ovira! Philips ActionFit SHQ3300, uradne športne slušalke ljubljanskega maratona, so ustvarjene za intenzivne vadbe. Glasba dvigne našo motiviranost, zaradi lahke zasnove pa slušalke komajda opazimo. Brezskrbno jih lahko uporabljamo kadarkoli, saj so odporne na znoj in dež, obenem pa jih odlikuje visoko kakovosten zvok.

 

Nepogrešljiva 'oprema' pri intenzivnih vadbah, naj gre za tek, fitnes ali kaj tretjega, je gotovo glasba, ki nam da dodaten zalet. Z mislijo na to, da se moramo ob vadbi počutiti čim bolj svobodno, so bile zasnovane Philipsove športne slušalke ActionFit SHQ3300.

 

Odlikuje jih izjemna lahkost, saj tehtajo samo 7,1 g, kar zagotavlja udobje pri nošenju, da skoraj pozabimo, da jih imamo. Na prepletanje kabla lahko pozabimo, saj sponka tudi med najintenzivnejšo vadbo poskrbi, da ostane na svojem mestu.  

 

Slušalke se zaradi prilagodljive ušesne zanke popolnoma prilegajo ušesom. Ko si jih nadenemo, ušesno zanko preprosto pomaknemo navzgor ali navzdol, kot nam najbolj ustreza. Tako slušalke med tekom ali vadbo ostanejo na mestu. Za še optimalnejše prilagajanje so modelu priloženi ušesni vstavki v treh različnih velikostih.

 

Nič nas pri vadbi ne spodbudi bolj, kot najljubša pesem z mogočnim zvokom. Slušalke SHQ3300 odlikujejo 8,6 mm pogonske enote iz neodima, ki zagotavljajo visokozmogljiv zvok. Da smo popolnoma osredotočeni na našo aktivnost, pa poskrbijo vstavki z zvočno izolacijo, saj omogočajo učinkovito tesnjenje v ušesnem kanalu. Tako nas nič ne bo motilo na poti do našega cilja.

 

Ob intenzivnih vadbah se potimo, včasih pa nas med vadbo na prostem preseneti tudi dež. Slušalke ActionFit so izdelane iz materialov s standardom IPX4 za vodotesnost in so odporne na znoj in dež. Zunanji dejavniki tako ne bodo več krojili poslušanja naših najljubših skladb. Trpežnost slušalkam pa dodaja še s kevlarjem ojačan kabel, da smo lahko zares brez skrbi. 

 

Slušalke Philips ActionFit SHQ3300 so letos tudi uradne športne slušalke ljubljanskega maratona. Občutite svobodo in z visoko kakovostnim zvokom dosezite svoj najboljši rezultat.

 

Na voljo so po ceni 39,99 EUR na prodajnih mestih Big Bang po vsej Sloveniji.

 

Design by ThemeShark.com - Drupal Themes with bite!