Prijava na E-novice

Z dobrim receptom se daleč pride

Philips Linea

Minimalistične linije za dolge pogovore

 

 

 

 

Philipsov telefon Linea je bil ustvarjen z osredotočanje na preprostost in eleganco, da ga lahko postavimo v vsak sodobno opremljen dom ali pisarno. Navdušuje z minimalistično obliko in funkcijami, s katerimi je telefoniranje preprosto.    

  

Skrbno načrtovane in oblikovane čiste linije telefona Linea imenitno dopolnijo minimalistično opremljena stanovanja. Zaradi tankega ohišja telefon ne zavzame veliko prostora; pravzaprav ga dopolni kot element notranje opreme. Skrite ima vse žice in, postavljen v bazi, izgleda čudovito iz kateregakoli kota. 

 

Ko po končanem klicu telefon postavimo v podstavek, ga prilagojeni magnet z optimalno silo pritrdi na bazo. Tako zagotovi, da je telefon stabilno postavljen in zagotavlja varnost. Podstavek pa nam omogoči, da ko želimo ponovno opraviti klic, z eno roko preprosto dvignemo slušalko, kot da bi jo podrsali. V samem podstavku je tudi dodatna teža za resnično varno in stabilno postavitev.

 

LCD-zaslon na telefonu v diagonalo meri 4,1 cm. Z visokim kontrastom črne in bele nam zagotovi preprosto branje. Umerjena in skrbno izdelana tipkovnica omogoča natančno izbiranje, pri čemer jasno čutimo vsak pritisk na tipko, da pri vnašanju kontaktov ali klicane številke ne pride do napake. V imenik telefona si lahko shranimo več kot 50 kontaktov in si tako prihranimo čas s sprotnim tipkanjem dolgih številk, saj želeno le poiščemo v imeniku, pritisnemo OK in že vzpostavljamo zvezo.

 

Kakovost zvoka se odraža v visoko kakovostni akustiki - glas je tako naraven, da skoraj pozabimo, da govorimo po telefonu. Telefon vsebuje tudi vgrajen zvočnik, ki okrepi glas klicatelja, nam pa hkrati omogoča, da poslušamo in govorimo, ne da bi telefon vseskozi držali pri ušesu. Ta funkcija je uporabna predvsem kadar želimo klic deliti z drugimi ali pa med pogovorom preprosto opraviti še kakšen opravek.

 

Z enim samim polnjenjem lahko s Philipsovo Lineo opravimo do 16 ur pogovorov. Če pa jo vključimo v način ECO+, se emisije moči ob tem, ko je telefon postavljen na bazi, zmanjšajo na 0. Telefon je namreč zasnovan tako, da je energijsko učinkovit in pozoren do okolja.

Telefon Philips Linea je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 39,99 EUR.

www.philips.si

 

 

Design by ThemeShark.com - Drupal Themes with bite!