Prijava na E-novice

Z dobrim receptom se daleč pride

Philips Multicooker

Vsi recepti v enem loncu.

 

Si predstavljate lonec oz. napravo v kateri lahko skuhate vse? Od polnjenih paprik do goveje juhe, od omlete do čokoladnega kolača, da o raznih rižotah, testeninah, golažih in podobnem niti ne izgubljamo besed. Za povrh pa lahko v tem istem aparatu pripravite tudi jogurt in skuhate marmelado.

 

Sliši se kot znanstvena fantastika, pa ni. Pripomoček z 22 možnostmi nastavitve temperature in kar 12 kuharskimi programi so pri Philipsu poimenovali Multicooker. Njegova uporaba je izredno preprosta. Vse sestavine enostavno ''zmečemo'' v lonec, nastavimo želeno temperaturo, izberemo ustrezen program in ... gremo na sprehod, se posvetimo otrokom, branju knjige, gledanju televizije ... Multicooker bo namreč opravil vse ostalo, saj ob pripravi jedi ne potrebuje naše prisotnosti. In če se na sprehodu zaklepetamo s prijateljico? Nič hudega, Multicooker bo jed pripravil sam in ko bo gotova tudi poskrebel, da bo ostala topla do naše vrnitve. 

 

Vgrajeni merilec časa celo omogoča, da pripravo jedi zamaknemo do 24 ur, Multicooker pa lahko nastavimo ttudi tako, da jed počasi kuha dlje časa, do 12 ur, kot so to počele naše babice.

 

Z nastavljivim računalniškim sistemom za nadzor pritiska in pare, Multicooker ohranja naravne arome in okuse jedi. S pomočjo inovativnega 3D-grelnega sistema in 2 mm debele posode Multicooker zagotovi, da je toplota vedno porazdeljena enakomerno. Posoda ima 5 l prostornine kar omogoče pripravo do 6 porcih hkrati. S priročnim ročajem, ki se ne pregreva, lahko napravo med kuhanjem tudi premikamo. Zraven dobimo posebno posodo za dušenje jedi, merilno posodo, posebne lopatke in silikonske prijemalke.

 

Multicooker je zaradi svoje majhnosti in mobilnosti nadvse primeren tudi za kampiranje, študentske sobe, jadrnice ... In za piko na i, za pomivat imate samo eno posodo.

 

Večnamenski kuhalni je že na voljo v trgovinah po Sloveniji. Priporočena maloprodajna cena je 129.99 €.

 

 

Več na http://www.philips.si

 

Design by ThemeShark.com - Drupal Themes with bite!