- 2 l belega vina
- 4 vejica rožmarina
- 4 vejice timijana
- 2 vejici žajblja
- 4 žlice svetlega medu (cvetlični, akacijev, lipov)
- 1 limona (bio)

Malce drugače.
![]() | Sestavine za: 10 oseb
Čas priprave: 10 minut Čas od začetka do konca: 15 minut |
Limono temeljito operite in narežite na rezine. Vložite jih v vino, dodajte vse ostale sestavine (razen medu) in počasi segrejte skoraj do vretja. Pustite stati vsaj 5 minut, da se okusi prepojijo, nato umešajte med in postrezite.
Povezave:
[1] http://facebook.com/sharer.php?u=http://www.kuharija.si/content/kuhano-belo-vino-z-zelišči&t=Kuhano+belo+vino+z+zeli%C5%A1%C4%8Di
[2] http://twitter.com/intent/tweet?text=Kuhano+belo+vino+z+zeli%C5%A1%C4%8Di&url=http://www.kuharija.si/content/kuhano-belo-vino-z-zelišči
[3] https://plus.google.com/share?url=http://www.kuharija.si/content/kuhano-belo-vino-z-zelišči
[4] http://www.kuharija.si/sites/default/files/kuharija-kuhano-vino-z-zelisci-1.jpg