- 125 g rukole
- 100 g češnjevega paradižnika
- 4 posušeni paradižniki (vloženi v oljčno olje)
- 50 g parmezana (v kosu)
- solni cvet
- oljčno olje
- bel balzamični kis
- granatno jabolko, pinjole (po želji)

![]() | Sestavine za: 2 osebi
Čas priprave: 15 minut Čas od začetka do konca: 15 minut |
Rukolo operite in osušite. Češnjeve paradižnike razpolovite, posušene poberite iz olja in narežite na tanke rezance. Parmezan naoblajte. Vse sestavine rahlo zmešajte, solato začinite z oljčnim oljem, balzamičnim kisom in solnim cvetom.
Po želji potresite še s pečkami granatnega jabolka in prepraženimi pinjolami.
Povezave:
[1] http://facebook.com/sharer.php?u=http://www.kuharija.si/content/rukola-s-paradižnikom-parmezanom&t=Rukola+s+paradi%C5%BEnikom+in+parmezanom
[2] http://twitter.com/intent/tweet?text=Rukola+s+paradi%C5%BEnikom+in+parmezanom&url=http://www.kuharija.si/content/rukola-s-paradižnikom-parmezanom
[3] https://plus.google.com/share?url=http://www.kuharija.si/content/rukola-s-paradižnikom-parmezanom
[4] http://www.kuharija.si/sites/default/files/rukola_s_paradiznikom.jpg