- 250 g gorgonzole
- 250 g skute

Klasični nadev za domače raviole
![]() | Sestavine za: 6-8 oseb
Čas priprave: 30 minut Čas od začetka do konca: 30 minut |
Skuto s pomočjo krpe temeljito odcedite. Odcejeno denite v skledo, dodajte zdrobljeno gorgonzolo in zmešajte v kremni nadev.
Za bolj pikanten nadev povečajte količino gorgonzole in zmanjšajte količino skute.
Povezave:
[1] http://facebook.com/sharer.php?u=http://www.kuharija.si/content/nadev-z-gorgonzolo&t=Nadev+z+gorgonzolo
[2] http://twitter.com/intent/tweet?text=Nadev+z+gorgonzolo&url=http://www.kuharija.si/content/nadev-z-gorgonzolo
[3] https://plus.google.com/share?url=http://www.kuharija.si/content/nadev-z-gorgonzolo
[4] http://www.kuharija.si/sites/default/files/nadev_iz_gorgonzole.jpg