Prijava na E-novice

Z dobrim receptom se daleč pride

Alkimija čistih okusov

Veganski & vegetarijanski recepti za vsak dan (brez glutena)

 

Barbarella je Barbara Radojlovič veganka, gurmanka in estet. V svet izključno rastlinske prehrana je predvsem zaradi zdravstvenih težav vstopila leta 2007. Samostojnemu raziskovanju in preizkušanju receptov je sledilo izobraževanje v Londonu in ZDA, kjer je tudi diplomirala na kulinarični akademiji, ki jo vodi priznani chef rastlinske kulinarike Matthew Kenny.

Svet v katerega je vstopila »po sili razmer« je postal njena strast in poklic.

Svojo zeleno strast in znanje deli z drugimi skozi kulinarične delavnice in catering pogostitive ter sedaj tudi s knjigo, v kateri so zbrani najbolj priljubljeni recepti iz njene domače kuhinje, kulinaričnih delavnic in vsakoletne Odprte kuhinje. Recepti v knjigi so tako presni kot kuhani, vsi pa so brez glutena in rafiniranega sladkorja ter vsebujejo izključno sestavine rastlinskega izvora, ki jih najdemo v naših trgovinah. Barbarelline rastlinske jedi so samozadostne, estetske in okusne. Uspešno razbija predsodke, da je hrana rastlinskega izvora dolgočasna in neokusna.

Prepričana sem, da bo Barbarellina knjiga našla svoje mesto na policah veganov in vegetarijancev, a po mojem si ga ravno tako zasluži na policah vsejedcev. 

 

Cena: 42 €

http://www.barbarella-shop.com/

Design by ThemeShark.com - Drupal Themes with bite!