Solata iz belušev, kozic in jagod
Objavil/a vera dne 13. april 2010
(št. glasov: 1 )
![]() | Sestavine za: 4 osebe
Čas priprave: 15 minut Čas od začetka do konca: 45 minut |
Priprava
Skuhajte beluše, jih odcedite, ohladite in narežite na 2 do 3 cm dolge koščke. Nekaj lepih vršičkov prihranite za okras. Jagode očistite in odvisno od velikosti narežite na polovice ali četrtine.
Zmešajte majonezo, kislo smetano, limonin sok, sol in poper. Dodajte koščke belušev, kozice in jagode ter rahlo premešajte. Okrasite s prihranjenimi vršički belušev in do serviranja hranite na hladnem.
Namigi
Namesto s kozicami lahko solato pripravite tudi z na trakove narezanim s kuhanim piščancem.
- Za komentiranje se prijavite oz. registrirajte
Tiskalniku prijazna oblika