Domači ravioli
Objavil/a vera dne 3. februar 2010
![]() | Sestavine za: 4-6 oseb
Čas priprave: 60 minut Čas od začetka do konca: 60 minut |
Priprava
Testo pripravite po receptu za rezance.
Za raviole izberite dva enaka pravokotnika testa.
Pripravite izbrani nadev in ga v kupčkih enakomerno porazdelite po enem pravokotniku iz testa.
Pokrijte z drugim delom testa, zatisnite vmesne prostore in razrežite.
Domače raviole kuhajte v večji količini vrele slane vode. Čas kuhanja je odvisen od debeline testa, od 2 do 5 minut. Raviole iz vode obvezno poberite s penavko. Ponudite jih z omako ali pa le z maslom ali oljčnim oljem ter parmezanom, tako bo prišel okus nadeva bolj do izraza.
- Za komentiranje se prijavite oz. registrirajte
Tiskalniku prijazna oblika
