Prijava na E-novice

Z dobrim receptom se daleč pride
Kruharije in Cukrnije je prav posebna kuharska knjiga, edinstvena na našem tržišču. Pri njenem nastanku so sodelovali učitelji praktičnega pouka na BIC Ljubljana. Vsi z dolgoletnimi izkušnjami, večina z nazivom mojster. Vemo, da mojstri svojega znanja in receptov praviloma na delijo. A to za njih ne velja.
Sladki krompir izvira iz centralne in južne Amerike ter velja za eno najstarejših poznanih zelenjav. Da so ga uživali že v pradavnini, najdemo dokaz v 10.000 let starih poslikavah v jamah v Peruju.
Jure Apih zase pravi, da je teleban, ki se vsega loti, a ničesar ne zna. Ob prebiranju (in kuhanju) njegove knjige, se z zgornjim ne moremo strinjati. Jure Apih zna kuhati in zna napisati kuharsko knjigo. Knjigo v kateri vas popelje skozi zgodbe 33 receptov na edinstveno kulinarično popotovanje. 
Hitro pripravljene okusne jedi za utrjevanje zdravja V želji po čimboljšem zdravju so naš trg preplavila super živila iz daljnih krajev. Medtem, ko razmišljamo ali bi nam bolj koristila ašvaganda, reishi ali spirulina, na super živila, ki rastejo na naših njivah in vrtovih niti ne pomislimo.
Leča je drobna stročnica različnih barv. V primerjavi z ostalimi suhimi stročnicami je njena priprava hitrejša in enostavnejša.
Syndicate content
Design by ThemeShark.com - Drupal Themes with bite!