Prijava na E-novice

Z dobrim receptom se daleč pride
Lansko leto smo pred veliko nočjo preverjali, katere sestavine vse najdemo v trgovinskih poticah. Letos na hitro poglejmo šunke, ki ravno tako ne smejo manjkati na velikonočni mizi. Presenečenje!
Domače mešanice začimb so še eno nadvse uporabno darilo, ki ga na hitro izdelamo v zadnjem trenutku. In zakaj bi sploh pripravljali različne mešanice, saj jih lahko vendar kupimo?
Vsi, ki ste naročeni na naše novice, že veste, da se bo ta teden vrtel okoli daril. Nekaj nagradnih iger s super idejami in nekaj super idej za darila v zadnjem hipu iz domače shrambe. Daleč najbolj enostaven za pripravo je prav gotovo domač vaniljev ekstrakt. Bolj enostavno resnično ne gre.
Polovica adventnega časa je za nami in vedno bolj opažam, da pri nas pravega adventnega, predbožičnega vzdušja v bistvu ni. Umirjen predbožični čas, smo zamenjali z veselim decembrom oz. nebrzdanim veseljačenjem. Poceni (in zanič) kuhano vino iz plastičnih kozarčkov, glasna jugo ali narodna glasba ter popivanje, so zamenjali božične pesmi in pristno druženje.
Ob vsakih praznikih, se kot gobe po dežju pojavijo bolj ali manj posrečeni recepti za zdrave sladice.  Na našem portalu sicer podpiramo zdravo prehrano, ampak sladkor žal ni zdrav. V nobeni obliki. Torej bi bilo edino pravo ime manj škodljive sladice. Kar se seveda ne sliši več tako mamljivo.
Syndicate content
Design by ThemeShark.com - Drupal Themes with bite!