Piščančji zrezki s karijem in čebulo
Objavil/a vera dne 26. marec 2010
![]() | Sestavine za: 4 osebe
Čas priprave: 10 minut Čas od začetka do konca: 30 minut |
Priprava
Meso rahlo sploščite, malce solite in bogato začinite s karijem. Čebulo olupite in narežite na tanke obročke.
V ponvi segrejte olje in na njem pri srednji temperaturi pecite zrezke po 3 minute na vsaki strani. Zrezke poberite iz ponve, v ponev denite maslo in na njem med mešanjem popecite čebulo. Nato v ponev vrnite zrezke, skupaj s sokom, ki je iztekel. Zalijte s smetano in juho ter malce pokuhajte. Omako po okusu začinite s soljo in karijem. Po želji dodajte še čili ali sambal oelek.
Namigi
Zrezke ponudite z rižem in solato.
- Za komentiranje se prijavite oz. registrirajte
Tiskalniku prijazna oblika
