Sendvič s puranjim zrezkom
Objavil/a vera dne 26. marec 2010
![]() | Sestavine za: 4 osebe
Čas priprave: 10 minut Čas od začetka do konca: 15 minut |
Priprava
Pečico segrejte na 70 stopinj. Žemlje prerežite na polovico in pogrejte v pečici. Liste solate operite in osušite. Paradižnik operite in narežite na tanke rezine.
Zrezke oplaknite, osušite in premažite z gorčico. V ponvi segrejte olje in na njem pri srednji temperaturi pecite zrezke po 2 minuti na vsaki strani.
Spodnji del žemelj premažite s preostalo gorčico, zgornji pa s kečapom. Na spodnji del žemlje položite solatni list, nanj zrezek in na zrezek rezino paradižnika. Pokrijte z drugim delom žemlje.
Namigi
Ljubitelji sira na zrezke že v ponvi položite rezino sira, pokrijte ponev in počakajte, da se sir stopi.
- Za komentiranje se prijavite oz. registrirajte
Tiskalniku prijazna oblika
