Weber Velika knjiga peke na žaru
Končno je tudi do nas prišlo zavedanje, da je peka na žaru mnogo več kot le čevapčiči, hrenovke in perutničke. Da na žar sodijo tudi stejki in rebra in celi piščanci ter drugi večji kosi mesa, pa cele ribe in zelenjava, celo sladice. Tako je ravno v pravem času izšla Weber Velika knjiga peke na žaru, obvezno čtivo za vse žar mojstre.
Knjiga, ki velja za biblijo peke na žaru vam korak za korakom razkriva različne postopke peke, pravilne temperature, čase, marinade, začimbe … skratka vse, kar potrebujete za odličen žar.
Knjiga vsebuje 160 receptov za plinske, električne in žare na oglje ter 1000 fotografij in opisov postopkov po korakih. Kako pripravite popolno žerjavico in kako peči na plinskem žaru, napotki za direktno in indirektno peko, osnove vročega dimljenja … in razkrivanje skrivnosti, detajlov, ki ločijo poznavalce od eksperimentatorjev.
Knjiga, ki poskrbi za vse, razen za lepo vreme.
320 strani, trde platnice, 24.95 €
http://www.kulkul.si/weber-velika-knjiga-peke-na-zaru/
- Za komentiranje se prijavite oz. registrirajte
Tiskalniku prijazna oblika