Vroča solata iz špargljev
Objavil/a vera dne 14. april 2010
![]() | Sestavine za: 4 osebe
Čas priprave: 20 minut Čas od začetka do konca: 45 minut |
Priprava
Beluše očistite, skuhajte in odcedite. Paradižnik operite in razpolovite. Česen olupite in sesekljajte.
V večji ponvi segrejte olje in na njem popecite beluše, paradižnike in česen. Solite in poprajte. Ko se zelenjava rahlo obarva, jo pokapajte z limoninim sokom ali balzamičnim kisom in potresite s črnim sezamom.
Namigi
Če uporabite sveže tanjše zelene beluše, jih ni potrebno predhodno skuhati. Dovolj bo, da jih na vročem olju v pokriti ponvi malce podušite. Po želji solato pokapajte z balzamičnim kisom ali kremo.
- Za komentiranje se prijavite oz. registrirajte
Tiskalniku prijazna oblika
